Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Γνωρίστε την Alexport

Η Alexport δραστηριοποιείται στην αγορά χρωμάτων, εργαλείων και  αναλώσιμων υλικών βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων και σκαφών από το 2002. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 15 επώνυμα brands προϊόντων, όπως ETALON, Devilbiss, SIA, Chemical Guys, NovaVerta, Autosol και πολλά άλλα.

Η εταιρία βρίσκεται σε μία δυναμική τροχιά ανάπτυξης, απασχολώντας μια ισχυρή και  αφοσιωμένη ομάδα 10 εργαζομένων. Στο τιμόνι της εταιρίας βρίσκεται από το ξεκίνημά της ο ιδιοκτήτης Αλέξανδρος Ασλαμάζης.

Η εταιρία μας λειτουργεί πάντα με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών πριν, αλλά και μετά την πώληση. Το απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό παρέχει τεχνική υποστήριξη και βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες ώστε να ικανοποιεί κάθε τους ανάγκη.

Σήμερα, η Alexport, εκτός από τις αντιπροσωπίες στην Ελλάδα, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διανομέων χονδρικής σε περισσότερες από 30 χώρες που αντιπροσωπεύει πάνω από το 70% του τζίρου της εταιρίας.

Οι Αξίες μας

Ένα Brand που κατέκτησε 30 χώρες παγκοσμίως

Μία ξεχωριστή θέση στην εταιρία μας κατέχει το brand ETALON. Το σλόγκαν του brand είναι: «ETALON – προϊόντα για πραγματικούς τεχνίτες». Η ομάδα της Alexport δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικών προϊόντων καλύπτοντας  κάθε ανάγκη του επαγγελματία βαφέα αυτοκινήτων και σκαφών. Η σειρά προϊόντων ETALON είναι σήμα κατατεθέν της Alexport.

Αποτελεί καινοτόμο προϊόν διεξοδικής έρευνας και όχι μία ακόμα εναλλακτική επιλογή για τους επαγγελματίες του κλάδου. Η ETALON δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει ακόμη και στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές. Πρόκειται για μία σειρά προϊόντων από τα καλύτερα υλικά που διατίθενται στην αγορά φινιρίσματος αυτοκινήτων και σκαφών σήμερα.

η δέσμευσή μας

Δέσμευση της ομάδας της Alexport , η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση της γκάμας των προϊόντων μας, αλλά και της εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η Δεσμευση μας

Δέσμευση της ομάδας της Alexport , η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση της γκάμας των προϊόντων μας, αλλά και της εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Scroll to Top